Varietas kubis Walanda paling apik

Ing negara kita, kubis putih umume disenengi. Popularitas iki diterangake dening keanehan masakan nasional, sing kalebu macem-macem pickle, marinades, sauerkraut,…

Kupu - kubis (lat.Pieris brassicae)

Willow (Latin Salix) Willow minangka tanduran kayu saka kulawarga Willow. Seneng asor, tuwuh ing papan sing lembab. Thanks kanggo sistem oyot sing apik, willow…

Nyiyapake lemah kanggo winih Gobis

Zaraziha (lat. Orobanche) Tanduran-parasit saka kulawarga sapu, kalebu genus tanpa klorofil genus utawa herba taunan. Kulawarga duwe luwih saka 150 spesies, lan…

Aturan panyimpenan kanggo kubis lan bit

Honeysuckle (lat.Lonicera) Tanduran saka kulawarga honeysuckle. Ana macem-macem sing erect, kriting utawa creeping. Udakara 190 spesies tanduran iki dikenal. Kembang beda-beda…

Apa ana Gobis?

Gobis minangka salah sawijining jinis sayuran sing paling populer. Putih, abang, brokoli, kale, mizuna - iki dudu kabeh dhaptar…